Pagini

Google

marți, 26 octombrie 2010

PTC o afacere online din care poti face bani fara investitie

Afacerea online PTC. Am sa-ti prezint in cele ce urmeaza o afacere online de succes din care poti sa faci bani fara investitie.
Ce este PTC ? PTC inseamna Paid To Click si este o afacere din care poti face bani pe internet dand click pe reclame si castigand bani in acelasi timp. Aceasta afacere online ce nu presupune investitie se adreseaza celor care isi doresc sa castige niste bani suplimentari sau chiar sa-si castige libertatea de a isi lasa jobul actual.

De cate ori ni se intampla sa vedem reclame fara sa fim platiti ?
Sincer... cred ca in fiecare zi, avand in vedere ca internetul este o piata foarte mare in care fiecare ravneste sa-si faca reclama in incercarea de a convertii vizitatorii in profit.

Acum pentru ca am lamurit ce inseamna PTC si ca suntem constienti ca vedem oricum reclame, fara ca macar sa fim platiti, apare intrebarea:
De ce sa nu fim platiti pentru vizionarea reclamelor ?

Un prim raspuns ar fii ca nu avem incredere in astfel de afaceri, mai cu seama ca nu exista dovezi clare ca se pot castiga bani din aceasta afacere.
Contrar acestui raspuns am publicat deja in articolul Neobux o afacere reala din care poti face bani dovezi clare ca se pot face bani. In plus, daca decizi ca vrei sa faci bani si te vei inregistra (gratuit), ai un intreg forum cu romani (cu dovezi de plata) care fac deja o gramada de bani din aceasta afacere online.

Un alt raspuns ar fii, desi nu este tocmai spus ci mai mult gandit, faptul ca majoritatea oamenilor isi doresc sa faca bani dintr-o afacere peste noapte. Asa cum am mai spus, asa ceva nu este posibil, iar mie personal, daca mi s-ar oferi o astfel de afacere m-ar pune pe ganduri, caci as sti ca este ceva putred la mijloc.

Este cat se poate de evident ca daca stai sa analizezi fiecare raspuns pesimist, nu gasesti decat o scuza, o scuza care de cele mai multe ori vine nu din gandirea noastra ci din ce am auzit noi pe la unii si pe la altii, cum ca nu este nimic adevarat.

Hai sa-ti spun un mic adevar despre mine. Desi am dat gres in multe din incercarile mele de a avea o afacere online, nu m-am oprit nici o clipa sa cred ca pot sa fac bani online. Am intalnit nenumarate persoane care imi spuneau ca nu se merita sa fac acel lucru... dar atunci cand ii intrebam de ce nu aveau decat o scuza jalnica care nu facea decat sa ma faca sa inteleg ca doar isi dadeau cu parerea fara ca macar sa fii incercat sa se informeze cu privire la acea afacere.


Si de ce am ales sa-mi castig existenta din acest mediu online ?
  • Pentru ca imi permite sa am mai mult timp pentru mine
  • Pentru ca imi ofera posibilitatea sa am castiguri nelimitate
  • Pentru ca invat multe lucruri zilnic ...cum ar fii comunicarea si motivarea oamenilor
  • Pentru ca ajut in fiecare zi oameni sa castige bani la randul lor (cred in altruism)
  • Pentru ca si atunci cand nu sunt in fata calculatorului castig bani
  • Pentru ca visul meu este sa am o afacere online de succes
Asadar, trebuie doar sa vrei sa castigi bani intr-o afacere pe internet .Am facut special o pagina pe acest blog(Castiga bani din PTC - Afacere Online De Succes ! ), cu ajutorul careia poti sa te inregistrezi gratuit pe Neobux si pe celelalte site-uri PTC pe care eu m-am inscris.

Desi poate nu este o noutate, imi place foarte mult acesta remarca:
Culmea Nebuniei: a face zi de zi aceleasi lucruri si a te astepta la rezultate diferite !