Pagini

Google

sâmbătă, 7 iulie 2007

Puterea exemplului

Si pentru ca este week-end m-am gandit ca trebuie sa ne incarcam bateriile si sa fim pregatiti pentru toate obstacolele care ne ies in cale.
Iata povestea nasterii unei stele. In doar sapte zile, Paul Potts, un vanzator de telefoane mobile a reusit sa castige inimile milioanelor de fani, sa iasa invingator la concursul 'Britain's Got Talent' si sa semneze un contract de milioane cu Simon Cowell.

Uau ce mai poveste!

Oare cati dintre noi nu suntem exact ca si Paul. Stam pe o mina de aur si nici macar nu realizam.

Ba mai mult, credem ca pentru noi astfel de sanse nu exista, ca suntem ghinionisti, ca nu avem niciun talent, ca facem umbra degeaba pamantului.
Dar uita-te cu atentie la povestea lui Paul. Si el credea la fel, avea o datorie de 30,000 lire, suferea din cauza lipsei increderii in sine si incerca sa isi revina in urma unui accident grav de motocicleta. Ce mai viata fara de speranta.
Nici macar nu era constient de talentul pe care il are.
Inspira-te dupa acesta poveste, lasa-o sa iti dea incredere in tine, lasa-o sa iti dea speranta ca va veni si la tine ziua in care vei descoperi care iti este talentul tau, pentru ce esti facut, ce ti se potriveste ca o manusa.

Asculta-ti inima, vezi ce o face sa tresalte, ce o entuziasmeaza, ce o face fericita. Ea stie raspunsurile pe care poate tu nici macar nu le banuiesti!


Maxima zilei - Dr. Robert Maurer

S-a spus ca singura constanta este schimbarea. Nu sunt de acord cu acesta afirmatie. Este o alta constanta ... iar acesta este dorinta de schimbare.
-Dr. Robert Maurer