Pagini

Google

vineri, 22 octombrie 2010

Neobux o afacere reala din care poti face bani

Pentru ca am inceput sa promovez pe Ghid Afaceri despre afacerea online Neobux, am revenit cu cateva argumente care sa te ajute sa intelegi mai bine acesta afacere online.

Neobux este un serviciu gratuit disponibil în întreaga lume ce ofera posibilitatea de a avea o afacere online fara investitie.

Ai nevoie decat de un calculator, de o conexiune la internet si sa vrei sa faci bani.

Daca nu au auzit de sistemul PTC (paid to click) o sa fac o scurta introducere. Sistemul acesta este folosit de catre site-urile specializate pentru a face reclama pe internet altor companii, platindu-si vizitatorii cu o anumita suma de bani pentru fiecare reclama vazuta. Astfel, atat firma care apeleaza pentru reclama, cat si vizitatorii ei,  ies in castig .

Cel mai serios si mai cunoscut site de acest gen este la ora actuala Neobux.com  prin existenta a numeroase dovezi de plata.

Cum poti intra in acesta afacere online ?
Mai exact... dupa ce te inregistrezi AICI (apesi register) trebuie sa validezi contul prin emailul pe care ti-l trimit cei de la Neobux . Apoi sfatul meu este sa intri pe forum si sa citesti cat mai mult.
Pe forumul de la Neobux gasesti, strategii, tutoriale, pareri despre start-up si mai ales dovezi ca este o afacere cinstita si ca se face plata instant.

Si pentru ca exista o groaza de oameni care inca mai sunt sceptici in privinta unei afaceri pe internet si multa lume intreaba daca se fac bani din aceasta afacere am sa pun mai jos o dovada a faptului ca intr-adevar se pot castiga bani pe internet.


Acestea sunt incasarile din 2009 din cate se poate observa ...dar ele evident au crescut considerabil in 2010 si cu cat ma implic mai mult cu atat afacerea devine mai prospera.

Te sfatuiesc ca dupa inscriere sa intri pe forum caci acolo poti vedea o gramada de dovezi si sa intelegi mai bine cum poti sa cresti aceasta afacere. Asa cum ai realizat deja, nu trebuie sa vinzi nimic ci e vorba de publicitate.

Astept comentariile voastre pentru intrebari si sugestii.