Pagini

Google

sâmbătă, 30 iunie 2007

Criterii pentru alegerea unei afaceri online

Cand alegi o idee de afaceri online ia in considerare urmatoarele:
1. Exista ceva ce sti sa faci ? Nu vrei sa-ti faci alte probleme fiindca scopul este sa ai o afacere buna nu timp si bani pierduti. Daca vrei sa vinzi masini online si nu ai decat una de vanzare poate ca ar trebui sa te gandesti mai intai asupra bugetului.

2. Cine mai vinde produse asemanatoare cu ale tare ? Cu ce plus valoare poti veni pe piata daca vei vinde produse care deja exista pe piata ? Daca ei ofera scutere (ca tot sunt la moda acum), poti veni cu o varietate mai mare sau cu ceva imbunatatit ?

3. Cine vor fi cei din audienta ta ? Daca ai vizitatori adolescenti ...cred ca ar fi mai bine sa te sti cum gandesc ei. Fa inainte o cercetare pe diferite site-uri si gaseste o inovatie pentru a-i atrage si apoi fa-i sa se intoarca.
4. Cati bani ai la dispozitie ca sa investesti si care sunt asteptarile tale ? Daca citesti acest post inseamna ca vrei sa faci o gramada de bani!

Trebuie sa ai o idee geniala ca sa faci bani pe internet ?

Sa faci bani pe internet este o excelenta idee pentru tine. Daca ai obosit la vechiul job si independenta financiara trece pe langa tine ... ar fi bine sa arunci o privire pe internet. S-ar putea sa gasesti o oportunitate pe care in mod normal nu ai fi intalnit-o in viata de zi cu zi. Eu personal administrez cateva site-uri care-mi aduc o sursa solida de venit in ultimii ani.

Acest blog l-am creat din dorinta de a da oamenilor interesati de afaceri online ... "How to". Desi sunt foarte multe informatii pe internet poti avea acces la ele doar platind. Asa a aparut deci ideea de a creea un blog in care cei interesati de afaceri online sa gaseasca informatii gratuite.

Multi intreaba:"trebuie sa ai o idee geniala ca sa faci bani pe internet ? "
Un raspuns scurt ar fi: da si nu .

Desigur este bine sa ai o idee grozava cu care sa-ncepi. Problema este ca desi este o idee buna nu apuca sa se fructifice, nefiind pusa in aplicare.Cand ai o idee, nu poti sa sti daca e buna sau nu daca nu o aplici. Pune chiar acum pe hartie toate ideile tale si vezi care este cea mai buna pentru a incepe. Multi se lasa prada simplelor obstacole care intervin in urmarirea ideilor.Cateva exemple de idei: Digg.com, Kevin Rose a avut o idee pe care a realizat-o. Acum useri lui Digg aleg din povestile noi care sa fie cea mai populara. Conceptul s-a impanzit pe internet facand-ul pe Rose un om bogat.In cealalta parte sunt prietenii nostri de la Google. Ei n-au inventat mersul pe bicicleta, n-au fost primul motor de cautare, dar au facut unul rapid si mai istet decat au facut alti.
Deci raspunsul ramane da si nu ... depinde doar de tine !