Pagini

Google

vineri, 29 iunie 2007

Crezi ca tu poti avea succes in afaceri ?

Am intalnit foarte multi oameni care se tem de afacerile online.

"Nu cred ca sunt pregatit pentru aceasta afacere... "

"Nu sunt eu bun pentru aceasta afacere ... "

"N-am timp ... " si lista poate continua la nesfarsit.

Crezi ca tu poti avea succes in afacerile online ? Poti argumenta putin ... eventual sa o faci cat mai sincer intr-un loc in care nu te aude nimeni si sa vorbesti cu glas tare.

Crezi ca acei proprietari de afaceri s-au nascut cu anumite aptitudini ?

Poate parerea prietenilor sa iti schimbe scopurile in viata ?

Acest subiect trebuie sa-ti atraga atentia asupra acelor scopuri pe care le ai si cat de aproape esti pentru realizarea lor.

Am fost in aceasi situatie. Am crezut ca daca prietenilor mei nu le va placea idea mea o sa par penibil. Asta pentru ca am inteles ca pana in acel moment traiam intr-o semiviata.

Da... psihologic asa se cheama acest stil de viata in care esti dispus sa iti pierzi obiectivele din vedere si sa te lasi "dus de val" sau pe romaneste "te-nvarti in jurul cozii ... ".

Am invatat ca orice scop (personal) merita sa fie realizat chiar daca necesita o perioada mai mare de timp sau mai o munca imensa. De ce ? ...vom discuta asta putin mai incolo.

Sa fie oare ceva magic in ceea ce fac oamenii de succes ?

did it make any sense ?

Succesul femeilor este in ascensiune

Am observat ca exista o crestere foarte mare in randul femeilor, care cauta pe motoare de cautare cuvinte cum ar fi : afaceri online, munca la domiciliu bani pe net, mlm ...etc.

Asta inseamna ca suntem pe cale sa avem noi business owneri in top... femei de succes ?
Am intalnit foarte multe femei care pe langa faptul ca sunt sotii, mame sunt si femei de afaceri. Au o dorinta foarte mare de a-si realiza obiectivele ... sa fie vorba oare despre motivare ?

Cine sunt de fapt cei ce stau in spatele acestor afaceri

Vizualizand foarte multe afaceri online pe internet suntem pusi in postura de a avea informatiile corecte despre cei care stau in spatele acestor afaceri.

De obicei acesti proprietari de afaceri sunt fie tineri care au dobandit aptitudini de antreprenor fie persoane care sunt mai in varsta si au realizat ca afacerile pe internet sunt un mod mai rapid, mai eficient ...etc, de a face afaceri. Dar despre asta vom vorbi mai incolo...

Am stat de vorba cu cativa dintre acesti proprietari de afaceri si mi-am dat seama ca timpul lor intr-adevar inseamna bani. Desi... banii nu sunt o problema pentru ei, insemnand ca privesc lucrurile din circumstante diferite. Vreau sa spun ca acesta nu va astepta sa intre banii de pe urma vanzarilor pentru a merge la cumparaturi sau ceva de genu'.

Proprietarii de afaceri isi consuma timpul creand alte afaceri... afacerile pe care le are deja sunt autopilotate. Ei isi stabilesc singuri scopurile pentru care intr-o perioada determinata sa ajunga sa dezvolte acea afacere si pe urma sa o autopiloteze.

Nu tot timpul stim cine sta in spatele unei afaceri ... dar putem sa ne dam seama din ceea ce a realizat ce fel de om este.
Oare trebuie sa fi ruda cu Trump ca sa ai afaceri de succes ?

Afacerile pe internet

Sunt afacerile pe internet profitabile sau toata lumea incerca sa profite de oameni ?

De cele mai multe ori parca suntem atrasi de afacerile online cu diverse mesaje in care se promit foarte multi bani in schimbul unor sume infime.

Si...ce facem ? Citim mai departe pentru ca, parca suna prea frumos si ne gadila putin fanteziile in care o sa avem in sfarsit venituri extravagante si o afacere cu un profit mare.

Continuam sa citim dar la un moment dat parca atentia este acaparata 100% de afacerea ca urmeaza sa ne schimbe viitorul... Totul devine palpitant si ne pune pe ganduri.

"Oare ce zice asta ca trebuie sa fac ca sa am o afacere profitabila e adevarat sau doar vrea sa-mi ia banii si sa profite de mine ? "

Am inteles ca trebuie sa trebuie sa promovez sau sa vand sau ... ca sa am o afacere dar nu stiu cum sa fac.


Cand se explica si "How to " pentru a incepe aceasta afacere... (pentru ca pana in acest moment nu stiam cum sa incep si mai ales cum sa pun la punct acesta afacere) vine imediat un oarecare gand care zice cam asa :

" ...mai bine stai cuminte in banca ta ca cine stie in ce te bagi!!! "

Acestea au fost fara sa-mi para rau acum...unele dintre sentimentele pe care le-am avut din momentul in care am fost pus pe ganduri de multe dintre oportunitatile de afaceri si pana in momentul in care am hotarat ca doar eu sunt raspunzator de faptele mele.