Pagini

Google

marți, 19 octombrie 2010

Se castiga bani pe net ?

Tot mai multi oameni tind sa caute o metoda de a-si  suplimenta venitul. Ghid Afaceri isi propune sa dezlege misterul banilor castigati pe internet.

Se castiga bani pe net ? Aceasta este intrebarea care se pune din ce in ce mai des.
La baza acestei intrebari sta desigur desigur motivatia de a castiga un ban in plus sau unii oameni chiar sa-si castige independenta financiara.

Daca citesti acest articol sigur esti interesat sa afli daca intr-adevar se castiga bani cu ajutorul internetului.
Si eu, ca si tine mi-am pus intrebarea asta inainte de a incerca sa intru intr-o afacere pe internet.

Dar inainte de a raspunde intrebarii daca se castiga sau nu bani pe net, am sa va spun care sunt categoriile de oameni care cauta sa faca bani dintr-o afacere pe internet:
* Prima categorie si cea mai mare este cea a oamenilor care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Da, asa este , tot mai multi cauta o afacere pe internet cu gandul de a se imbogatii peste noapte.
* In a doua categorie  se gasesc acei oameni, care au inteles ca nu poti sa faci avere peste noapte si daca iti doresti cu adevarat sa faci bani pe internet ai nevoie in primul rand de rabdare si apoi de motivatie. Dar am sa revin la acest subiect mai tarziu...

Este foarte important ca fiecare sa inteleaga ca o afacere fie ea pe internet sau nu, se construieste cu rabdare. Ai nevoie de o motivatie, ai nevoie de perseverenta si de multe alte aptitudini din care am sa mai includ doar informarea continua.

Ca sa raspund la obiect intrebarii, am sa-ti spun cat se poate de sincer: se fac bani pe intenet !!!

Eu personal fac bani pe internet in acest moment din publicitate. Am pus chiar un banner sus cu una din afacerile mele cu titlul "O Afacere Testata !!!"
Apropo... sa nu crezi ca vreau sa te pacalesc ...am pus intentionat un link pe  "O Afacere Testata !!!"  unde te poti inscrie gratuit si apoi ai un intreg forum chiar plin de romani care fac bani din aceasta afacere pe internet.

Insa ceea ce este important ca tu sa poti face bani pe internet este in primul rand sa vrei asta, sa fii serios, sa ai determinare, sa fii motivat sa ajungi unde ti-ai propus. Asa cum am spus deja, nu poti sa faci bani peste noapte dar daca iti doresti o afacere din care sa faci pentru inceput bani suplimentari atunci ai nevoie de timp...de rabdare si mai ales informeaza-te! Daca vrei sa intri in aceasta afacere (care de altfel nu cere nici un fel de ban de la tine) te poti inregistra gratuit si apoi poti gasi informatii de la cei de pe forum, poti gasi dovezi clare ca se castiga bani din aceasta afacere si binenteles ca ai si sprijinul meu.

Trebuie sa realizezi ceva foarte important si sper ca eu voi putea sa iti explic in cateva cuvinte foarte clar acest lucru: Internetul este o piata foarte mare de desfacere. In aceasta piata se gasesc consumatorii (aici incluzandu-ne pe noi cei care vizualizam, cumparam diverse lucruri, etc),  producatorii si intermediarii.
Poti ramane la stadiul de consumator sau poti sa faci bani cu ajutorul internetului fiind producator sau intemediar. Alegerea este a ta insa rezultatul alegerii tale se vede in actiunile tale !

Am fost si eu ca si tine frustrat de incercari diverse de a demara o afacere pe internet dar am realizat intr-un final ca ceea ce faceam era total diferit de ceea ce fac cei care muncesc pentru a face bani dintr-o afacere pe internet.