Pagini

Google

luni, 2 iulie 2007

Cum deosebesti oamenii in afaceri

Sti cum sa deosebesti o persoana care are succes in afaceri fata de una care nu are succes in afaceri ?
Cea mai simpla metoda este prin limbajul pe care il folosesc. Cand vorbesti cu o persoana de succes in afaceri despre obiectivele ei iti va spune despre planurile ei de viitor si cand vor fi gata.
Cand vorbesti cu o persoana care nu are succes in afaceri despre obiectivele sale (sperand ca are obiective), o sa auzi ceva de genul "sper sa reusesc sa fac asta ... intr-o zi. "
Sti de ce o persoana cu o mentalitate de loser foloseste mereu cuvinte ca: "vreodata", "sper sa ... " sau "as vrea" ?
Foloseste aceste cuvinte deoarece il degreveaza pe el sa fie responsabil pentru rezultatele lui. In afaceri o persoana cu mentalitate de loser daca isi stabileste o perioada de timp pentru scopurile propuse si nu reuseste acesta va considera totul ca fiind gresit ... iar loseri urasc greselile.
Cei care au succes in afaceri nu au frica de greseli pentru acestia stiu ca in afaceri, succesul provine din greseli.
Toata lumea are dorinte si scopuri. Singura diferenta dintre scopuri si dorinte este ca scopul provine dintr-o dorinta cu actiune.Cu toti avem dorinte ca: sa devenim independenti financiar, sa avem o familie, sanatosi, sa facem acte de caritate.
Dar cati dintre voi v-ati fixat ca sop sa realizati un vis (dorinta)? Daca ati facut acest lucru deja ... ati pus un timp limita sau doar ati spus : " o sa realizez intr-o buna zi " sau " sper ca se va intampla ".
Asadar cati dintre voi au reusit in afaceri?
Oamenii de afaceri intotdeuna isi propun un timp limita pentru a-si realiza scopurile propuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu