Pagini

Google

joi, 23 octombrie 2008

Franciza Lunii – O investitie mica cu un profit mare!

Tot mai multi oameni cu venituri medii au inceput sa se bucure incepand cu anul acesta de o afacere la cheie, care le ofera posibilitatea sa-si indeplineasca visul de a avea propria afacere. Cati dintre noi nu si-ar dori ca masina sa fie spalata in parcare, economisind timp si bani? Acum, este posibil acest lucru in Romania, prin franciza Spalare in Parcare. Aceasta franciza reprezinta un concept nou in tara noastra si ofera posibilitatea spalarii autoturismului in locul in care acesta este parcat, fara a se mai intampina traficul din marile orase ale tarii. Prin mesajul “Echipele mobile vor merge la masina dvs. si o vor spala!”, franciza Spalarea in Parcare ofera servicii de calitate si la un pret mai mic decat spalarea normala la o spalatorie auto. Franciza Spalare in Parcare foloseste 3 metode de spalare cu produse ecologice, fiind adaptata perfect cerintelor de mediu, oferind astfel, clientilor posibilitatea de a alege. Acest concept de franciza este unic in lume atat prin metodele de spalare cat si pentru investitia si gradul de profit realizat. Franciza "Spalare In Parcare" este o afacere la cheie, oferind francizatilor sai posibilitatea de a demara imediat afacerea. Aceasta franciza este foarte avantajoasa pentru micii antreprenori romani, in primul rand datorita investitiei foarte mici si a gradului de profit mare. Serviciul de spalatorie auto mobila va avea o crestere exponentiala in urmatorii ani datorita restrictiilor de mediu aplicate spalatoriilor auto clasice (consum apa, sistem epurare-filtrare, etc). Francizorul roman Spalare in Parcare se bucura deja de un mare success, la doar cateva luni de la lansarea pe piata, deschizand 6 francize in tara, urmand ca in luna octombrie sa mai deschida alte 2 francize, iar in viitorul apropiat sa se extinda pe jumatate din teritoriul tarii noastre. De asemenea, franciza a inceput sa primeasca cereri din Moldova unde francizorul crede ca va putea intra in cateva luni. Directorul General al Francizei Spalare in Parcare declara: “suntem convinsi ca dupa dezvolatarea nationala a francizei si pe plan international vom avea un mare success, datorita unicitatii conceptului si a produselor. La inceput cei mai interesati vor fi antreprenorii din tarile membre ale Uniunii Europene unde restrictiile de mediu vor fi la fel, poate mai riguroase decat in Romania sau chiar antreprenori romani stabiliti in afara tarii.” Un aspect foarte important in legatura cu fraciza Spalare in Parcare este ca, francizorul a obtinut o notificare din partea Agentiei Nationale de Mediu cu privire la desfasurarea activitatii de spalatorie auto mobila pe intreg teritoriul Romaniei. In concluzie aceasta franciza isi merita investitia, din toate punctele de vedere, mai ales pentru gradul de profitabilitate. Toate informatiile referitoare la aceasta franciza le puteti avea in mod gratuit, exlusiv, vizitand Spalare In Parcare .

9 comentarii:

  1. Ce nevoie ai de o franciza cand poti obtine aceste informatii gratuit, iar costurile cu know-how-ul sunt mult sub pretul francizei?

    In plus, ai libertatea de a selecta din multitudinea de furnizori.

    Va spun eu ca se poate!

    Baftzi!

    Kta
    0722.894.155

    RăspundețiȘtergere
  2. [b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

    Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
    These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
    The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
    This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
    The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua Francize in acelasi timp
    Intr-o afacere calsica doar 2din 10 reusesc. Intr-o franciza raportul este altul sa zicem 8 din 10 reusesc.Indiferent care exemplu luam atitudinea corecta fata de afacere nu se schimba. "ADICA"
    1.Omul intreprinzator este considerat de unele persoane "UN LUP FURIOS CE TREBUIE UCIS"
    2.Omul intreprinzator este considerat in anumite cazuri "O VACA CE TREBUIE MULSA NECONTENIT"
    3.omul intreprinzator in foarte putine cazuri este considerat "CALUL CARE TRAGE LA CARUTA"
    Acestea toate au fost rostite de primul ministru al Angliei in timpul
    celui de al-2-lea razboi mondial.Ce parere aveti ? de atunci si pana in prezent sa schimbat ceva ? Din ce
    categorie faci parte ? clarifica atitudinea ta si apoi mai poti spera la o afacere sigura si profitabila.
    Din partea mea adaug la cele mai sus mentionate urmatoarele:
    Daca in economia reala tot ce inseamna combustibil lichid, solid si gazos inseamna sangele economiei, atunci intr-o afacere indiferent care ar fi ea...transportul si comunicarea sunt sangele afacerii tale, ai comunicare ai cui vinde ai transport ai eficienta, restul este doar o chestiune de timp.
    Acum fiindca este vorba de franciza sunt adeptul controversatei francize MLM, care pentru toteauna ramane la indemana oricarei persoane care nu are bani de investit. Aceata afacere se bazeaza pe fratii BAO si TAO care in Romania au foarte multi adepti. Despre asta vom discuta intr-un alt comentariu.
    In grupa francizei MLM intra si comunicarea care adaugata la franciza "SPALARE IN PARCARE" aduce posibilitatea sa castigi din doua francize o data "ADICA" sa alergi dupa doi iepuri si sa-i prinzi pe amandoi. In franciza "SPALARE IN PARCARE" cea mai buna metoda de promovare trebuie mentinuta prin telefon si nu numai. Vorbesti la telefon despre "SPALRE IN PARCARE" faci bani vorbind la telefon si apoi spaland masini in parcare. Exista in Romania o companie de telefonie care asigura acest lucru, cu numai 2 euro+tva pe an, vorbesti in reteaua lor nelimitat si gratuit fara alte costuri suplimentate si pentru ca folosesti reteaua lor esti platit in comparatie cu vodafon orange si ceilalti care nu te platesc pentru ca folosesti reteua lor chiar daca ai minute incluse sau gratuite. In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie bine inteles prin linck-ul meu
    http://www.dsnopovschi.lv7global.com/lv7/home.aspx si un abonament de "2 eu + tva/an" daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de xemplu Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig. In ideea unei colaborai sigure si profitabile ofer aceasta propunere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua Francize in acelasi timp
    Intr-o afacere calsica doar 2 din 10 reusesc. Intr-o franciza raportul este 8 din 10 reusesc.Indiferent care exemplu luam atitudinea corecta fata de afacere nu se schimba. "ADICA"
    1.Omul intreprinzator este considerat de unele persoane "UN LUP FURIOS CE TREBUIE UCIS"
    2.Omul intreprinzator este considerat in anumite cazuri "O VACA CE TREBUIE MULSA NECONTENIT"
    3.omul intreprinzator in foarte putine cazuri este considerat "CALUL CARE TRAGE LA CARUTA"
    Acestea toate au fost rostite de primul ministru al Angliei in timpul celui de al-2-lea razboi mondial.
    Ce parere aveti ? de atunci si pana in prezent sa schimbat ceva ? Din ce categorie faci parte ? clarifica atitudinea ta si apoi mai poti spera la o afacere sigura si profitabila. Daca in economia reala tot ce inseamna combustibil lichid, solid si gazos inseamna sangele economiei, atunci intr-o afacere indiferent care ar fi ea transportul si comunicarea sunt sangele afacerii tale, ai comunicare ai cui vinde ai transport ai eficienta, restul este doar o chestiune de timp. Acum fiindca este vorba de franciza sunt adeptul controversatei francize MLM, care pentru toteauna ramane la indemana oricarei persoane care nu are bani de investit. Aceata afacere se bazeaza pe fratii BAO si TAO care in Romania au foarte multi adepti. Despre asta vom discuta intr-un alt comentariu. In grupa francizei MLM intra si comunicarea care adaugata la franciza "SPALARE IN PARCARE" aduce posibilitatea sa castigi din doua francize o data "ADICA" sa alergi dupa doi iepuri si sa-i prinzi pe amandoi. In franciza "SPALARE IN PARCARE" cea mai buna metoda de promovare trebuie mentinuta prin telefon si nu numai. Vorbesti la telefon despre "SPALRE IN PARCARE" faci bani vorbind la telefon si apoi spaland masini in parcare. Exista in Romania o companie de telefonie care asigura acest lucru, cu numai 2 euro+tva pe an, vorbesti in reteaua lor nelimitat si gratuit fara alte costuri suplimentate si pentru ca folosesti reteaua lor esti platit in comparatie cu vodafon orange si ceilalti care nu te platesc pentru ca folosesti reteua lor chiar daca ai minute incluse sau gratuite. In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie bine inteles prin linck-ul meu
    http://www.dsnopovschi.lv7global.com/lv7/home.aspx si un abonament de "2 eu + tva/an" daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de xemplu Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig. In ideea unei colaborai sigure si profitabile ofer aceasta propunere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doua Francize in acelasi timp
    Intr-o afacere calsica doar 2 din 10 reusesc. Intr-o franciza raportul este 8 din 10 reusesc.Indiferent care exemplu luam atitudinea corecta fata de afacere nu se schimba. "ADICA"
    1.Omul intreprinzator este considerat de unele persoane "UN LUP FURIOS CE TREBUIE UCIS"
    2.Omul intreprinzator este considerat in anumite cazuri "O VACA CE TREBUIE MULSA NECONTENIT"
    3.omul intreprinzator in foarte putine cazuri este considerat "CALUL CARE TRAGE LA CARUTA"
    Acestea toate au fost rostite de primul ministru al Angliei in timpul celui de al-2-lea razboi mondial.
    Ce parere aveti ? de atunci si pana in prezent sa schimbat ceva ? Din ce categorie faci parte ? clarifica atitudinea ta si apoi mai poti spera la o afacere sigura si profitabila. Daca in economia reala tot ce inseamna combustibil lichid, solid si gazos inseamna sangele economiei, atunci intr-o afacere indiferent care ar fi ea transportul si comunicarea sunt sangele afacerii tale, ai comunicare ai cui vinde ai transport ai eficienta, restul este doar o chestiune de timp. Acum fiindca este vorba de franciza sunt adeptul francize MLM, care pentru toteauna ramane la indemana oricarei persoane care nu are bani de investit. Aceata afacere se bazeaza pe fratii BAO si TAO care in Romania au foarte multi adepti . In grupa francizei MLM intra si comunicarea care adaugata la franciza "SPALARE IN PARCARE" aduce posibilitatea sa castigi din doua francize o data "ADICA" sa alergi dupa doi iepuri si sa-i prinzi pe amandoi. In franciza "SPALARE IN PARCARE" metoda de promovare trebuie
    mentinuta prin telefon si nu
    numai. Vorbesti la telefon despre "SPALRE IN PARCARE" faci bani vorbind la telefon si apoi spaland masini in parcare Exista in Romania o companie de telefonie care asigura acest lucru, cu numai 2 euro+tva pe an, vorbesti in reteaua lor nelimitat si gratuit fara alte costuri suplimentate si pentru ca folosesti reteaua lor
    esti platit in comparatie cu vodafon orange si ceilalti care nu te platesc pentru ca folosesti reteua lor chiar daca ai minute incluse sau gratuite. In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie prin linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si un abonament de"2eu+tva/an"
    daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de exemplu
    Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau
    http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig

    RăspundețiȘtergere
  6. Doua Francize in acelasi timp
    Intr-o afacere calsica doar 2 din 10 reusesc. Intr-o franciza raportul este 8 din 10 reusesc.Indiferent care exemplu luam atitudinea corecta fata de afacere nu se schimba. "ADICA"
    1.Omul intreprinzator este considerat de unele persoane "UN LUP FURIOS CE TREBUIE UCIS"
    2.Omul intreprinzator este considerat in anumite cazuri "O VACA CE TREBUIE MULSA NECONTENIT"
    3.omul intreprinzator in foarte putine cazuri este considerat "CALUL CARE TRAGE LA CARUTA"
    Acestea toate au fost rostite de primul ministru al Angliei in timpul celui de al-2-lea razboi mondial.
    Ce parere aveti ? de atunci si pana in prezent sa schimbat ceva ? Din ce categorie faci parte ? clarifica atitudinea ta si apoi mai poti spera la o afacere sigura si profitabila. Daca in economia reala tot ce inseamna combustibil lichid, solid si gazos inseamna sangele economiei, atunci intr-o afacere indiferent care ar fi ea transportul si comunicarea sunt sangele afacerii tale, ai comunicare ai cui vinde ai transport ai eficienta, restul este doar o chestiune de timp. Acum fiindca este vorba de franciza sunt adeptul francize MLM, care pentru toteauna ramane la indemana oricarei persoane care nu are bani de investit. In grupa francizei MLM intra si comunicarea care adaugata la franciza "SPALARE IN PARCARE" aduce posibilitatea sa castigi din doua francize o data "ADICA" sa alergi dupa doi iepuri si sa-i prinzi pe amandoi. In franciza
    "SPALARE IN PARCARE" metoda de promovare trebuie mentinuta prin telefon si nu numai. Vorbesti la telefon despre "SPALRE IN PARCARE" faci bani vorbind la telefon si apoi spaland masini in parcare Exista in Romania o companie de telefonie care asigura acest lucru, cu numai 2 euro+tva pe an, vorbesti in reteaua lor nelimitat si gratuit fara alte costuri suplimentate si pentru ca folosesti reteaua lor
    esti platit in comparatie cu vodafon orange si ceilalti care nu te platesc pentru ca folosesti reteua lor chiar daca ai minute incluse sau gratuite. In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie prin linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si un abonament de "2 eu + tva/an"
    daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de exemplu
    Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau
    http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. . In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie prin linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si un abonament de "2 eu + tva/an"
    daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de exemplu
    Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau
    http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig

    RăspundețiȘtergere
  9. Doua Francize in acelasi timp
    Intr-o afacere calsica doar 2 din 10 reusesc. Intr-o franciza 8 din 10 reusesc.
    1.Omul intreprinzator este considerat de unele persoane "UN LUP FURIOS CE TREBUIE UCIS"
    2.Omul intreprinzator este considerat in anumite cazuri "O VACA CE TREBUIE MULSA NECONTENIT"
    3.omul intreprinzator in foarte putine cazuri este considerat "CALUL CARE TRAGE LA CARUTA"
    Acestea toate au fost rostite de primul ministru al Angliei in timpul celui de al-2-lea razboi mondial.
    Ce parere aveti ? de atunci si pana in prezent sa schimbat ceva ? Din ce categorie faci parte ? clarifica atitudinea ta si apoi mai poti spera la o afacere sigura si profitabila. Daca in economia reala tot ce inseamna combustibil lichid, solid si gazos inseamna sangele economiei, atunci intr-o afacere indiferent care ar fi ea transportul si comunicarea sunt sangele afacerii tale, ai comunicare ai cui vinde ai transport ai eficienta, restul este doar o chestiune de timp. Fiindca este vorba de franciza sunt adeptul francize MLM, care pentru toteauna ramane la indemana oricarei persoane care nu are bani de investit. In grupa francizei MLM intra si comunicarea care adaugata la franciza "SPALARE IN PARCARE" aduce posibilitatea sa castigi din doua francize o data "ADICA" sa alergi dupa doi iepuri si sa-i prinzi pe amandoi. In franciza
    "SPALARE IN PARCARE" metoda de promovare trebuie mentinuta prin telefon si nu numai. Vorbesti la telefon despre "SPALRE IN PARCARE" faci bani vorbind la telefon si apoi spaland masini in parcare Exista in Romania o companie de telefonie care asigura acest lucru, cu numai 2 euro+tva pe an, vorbesti in reteaua lor nelimitat si gratuit fara alte costuri suplimentate si pentru ca folosesti reteaua lor esti platit in comparatie cu vodafon orange si ceilalti care nu te platesc pentru ca folosesti reteua lor chiar daca ai minute incluse sau gratuite. In cazul francizei "SPALARE IN PARCARE" trebuie sa vorbesti mult la telefon. telefonul costa mult, Cel care cumpara franciza "SPALARE IN PARCARE" va cumpara de la aceasta companie prin linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si un abonament de "2eu+tva/an"
    daca esti din cluj exemplu unde ai dreptul de franciza urmatorul care cumpara franciza de exemplu
    Constanta va cumpara franciza "SPALARA IN PARCARE" si abonamentul de "2eu+tva/an" prin linck-ul tau
    http://www.domeniultau.lv7global.com si tot asa. Acesta ar fi cel de al-2-lea iepure inpuscat, fiindca ai inscrierile asigurate la telefonie prin prima franciza "SPALARE IN PARCARE". Avantajul esential ar fi: atunci cand ai goluri la "SPALARE IN PARCARE" promovezi telefonia la prieteni, vecini, etc + celor care au spalat masina la tine. Daca ideea nu este geniala atunci este demna de luat in seama. Sigur nu este obligatoriu sa le faci pe amandoua dar daca faci parte dintre cei care considera ca omul de afacere este calul care trage la caruta sigur ai viziune, intelegi repede avantajul. Aceasta franciza ar fi posibila inpreuna cu franciza "SPALARE IN PARCARE" atunci cand proprietarul francizei "SPALARE IN PARCARE" ar fi inscris si el pe linck-ul meu http://www.dsnopovschi.lv7global.com si in acest fel toata lumea ar avea de castigat relatie castig-castig

    RăspundețiȘtergere