Pagini

Google

miercuri, 15 octombrie 2008

Franciza Hawaiiana, o afacere de succes in Romania

Un nou tip de cafenea se va lansa in Romania prin intermediul FBS (Franchise Business Solutions), prima firma de consultanta in francize, care a realizat importanta localurilor cu specific Hawaiian. Este vorba de Maui Wowi Hawaiian, o cafenea cu specific Hawaiian care ofera clientilor pe langa atmosfera extraordinara a acelor locuri exotice si placerea de a savura bauturi naturale, reci sau calde, fara gandul ca ar putea dauna sanatatii sale. Unul din produsele ce le puteti servi in aceasta exotica cafenea este un delicious shake din iaurt degresat si piure din fructe proaspete.
Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies este cea mai vanduta si mai apreciata franciza cu specific Hawaiian din lume.Acest concept a aparut inca din 1983 si este in continua dezvoltare. Momentan sunt peste 300 de francize deschise.

Dezvoltare Internationala:
Franciza Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies a fost cotata in 2007 pe locul 50 in Franchise Satisfaction Award. De asemenea, franciza Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies este pe locul 190 in topul Entrepreneur Magazin Franchise 500, situandu-se in acelasi timp pe locul 1 in categoria Juice Bar.
INC 500 a premiat franciza Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies, ca fiind una din francizele cu cea mai rapida dezvoltare.

Afacerile in franciza au o rata de success de peste 90% spre deosebire de afacerile independente care au o rata de success de 18%. O franciza are deja un concept si un model de afacere efectiv, cu rezultate constante. Poti incepe o afacere fara sa trebuiasca sa o concepi de la zero.(Business Opportunity Source Consulting Agency Roseville, CA)
Maui Wowi Hawaiian iti permite sa construiesti o afacere care sa se potriveasca stilului tau de viata. Flexibilitatea acestui concept iti ofera oportunitatea de a construi afacerea sub forma unui imperiu pe care sa il poti transmite din tata in fiu sau sub forma unei afaceri de dimensiuni mai mici, in functie de preferinte.
In concluzie, franciza Moui Wowi Hawaiian este un concept de luat in considerare pt afacerea dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vizitati www.franchise-business.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu