Pagini

Google

sâmbătă, 30 iunie 2007

Trebuie sa ai o idee geniala ca sa faci bani pe internet ?

Sa faci bani pe internet este o excelenta idee pentru tine. Daca ai obosit la vechiul job si independenta financiara trece pe langa tine ... ar fi bine sa arunci o privire pe internet. S-ar putea sa gasesti o oportunitate pe care in mod normal nu ai fi intalnit-o in viata de zi cu zi. Eu personal administrez cateva site-uri care-mi aduc o sursa solida de venit in ultimii ani.

Acest blog l-am creat din dorinta de a da oamenilor interesati de afaceri online ... "How to". Desi sunt foarte multe informatii pe internet poti avea acces la ele doar platind. Asa a aparut deci ideea de a creea un blog in care cei interesati de afaceri online sa gaseasca informatii gratuite.

Multi intreaba:"trebuie sa ai o idee geniala ca sa faci bani pe internet ? "
Un raspuns scurt ar fi: da si nu .

Desigur este bine sa ai o idee grozava cu care sa-ncepi. Problema este ca desi este o idee buna nu apuca sa se fructifice, nefiind pusa in aplicare.Cand ai o idee, nu poti sa sti daca e buna sau nu daca nu o aplici. Pune chiar acum pe hartie toate ideile tale si vezi care este cea mai buna pentru a incepe. Multi se lasa prada simplelor obstacole care intervin in urmarirea ideilor.Cateva exemple de idei: Digg.com, Kevin Rose a avut o idee pe care a realizat-o. Acum useri lui Digg aleg din povestile noi care sa fie cea mai populara. Conceptul s-a impanzit pe internet facand-ul pe Rose un om bogat.In cealalta parte sunt prietenii nostri de la Google. Ei n-au inventat mersul pe bicicleta, n-au fost primul motor de cautare, dar au facut unul rapid si mai istet decat au facut alti.
Deci raspunsul ramane da si nu ... depinde doar de tine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu