Pagini

Google

vineri, 29 iunie 2007

Cine sunt de fapt cei ce stau in spatele acestor afaceri

Vizualizand foarte multe afaceri online pe internet suntem pusi in postura de a avea informatiile corecte despre cei care stau in spatele acestor afaceri.

De obicei acesti proprietari de afaceri sunt fie tineri care au dobandit aptitudini de antreprenor fie persoane care sunt mai in varsta si au realizat ca afacerile pe internet sunt un mod mai rapid, mai eficient ...etc, de a face afaceri. Dar despre asta vom vorbi mai incolo...

Am stat de vorba cu cativa dintre acesti proprietari de afaceri si mi-am dat seama ca timpul lor intr-adevar inseamna bani. Desi... banii nu sunt o problema pentru ei, insemnand ca privesc lucrurile din circumstante diferite. Vreau sa spun ca acesta nu va astepta sa intre banii de pe urma vanzarilor pentru a merge la cumparaturi sau ceva de genu'.

Proprietarii de afaceri isi consuma timpul creand alte afaceri... afacerile pe care le are deja sunt autopilotate. Ei isi stabilesc singuri scopurile pentru care intr-o perioada determinata sa ajunga sa dezvolte acea afacere si pe urma sa o autopiloteze.

Nu tot timpul stim cine sta in spatele unei afaceri ... dar putem sa ne dam seama din ceea ce a realizat ce fel de om este.
Oare trebuie sa fi ruda cu Trump ca sa ai afaceri de succes ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu